Ingredients:
● 4 litres d'aigua descalcificada o
destilada
● mig litre d'oli usat
● 100 g de sosa càustica
● una culleradeta de sal
● olis aromàtics al gust
● una garrafa de plàstic de 5 litres
Elaboració:
Posem primer l'aigua, desprès la sosa i es barreja, afegim la sal i l'oli i tornem a barrejar tancant la garrafa i menejant-la com si fora una maraca gegant.
Posem primer l'aigua, desprès la sosa i es barreja, afegim la sal i l'oli i tornem a barrejar tancant la garrafa i menejant-la com si fora una maraca gegant.
Una vegada ben barrejats els ingredients la deixem reposar i al matí següent toquem altra vegada les maraques, i altra vegada per la vesprada. Així
durant 10 - 12 días que serà quan el gel estarà fet.
NOTA: la garrafa deu reposar en un lloc sense canvis de temperatura i amb el
tap llevat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada